ΘΥΜΗΣΕΣ: Αγωνιστής, συνεπής, αγνός και έντιμος ο Γιώργος Βλαστάκης

Κανένα σχόλιο

Τα χρόνια του ονείρου, της ελπίδας , της μεγάλης προσμονής, από το 1974 ξεπήδησαν λίγοι στην αρχή αλλά εκλεκτοί αγωνιστές στην πρωτοπορία του κινήματος αλλαγής, του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά.

Ανάμεσα σ’ αυτούς ήταν και οι αδελφοί Βλαστάκη από τη Γραμβούσα Κισάμου. Ιδιαίτερα ο Γιώργος Βλαστάκης ξεχώριζε για το ήθος και την ανθρωπιά του. Ξεχώριζε για την αγνή πίστη του στο όραμα, στην ιδέα του σοσιαλισμού.

Αγρότες οι Βλαστάκηδες, παρήγαγαν άριστα προϊόντα, μεγάλοι κτηματίες, αλλά και μπροστάρηδες στα πολιτιστικά και στην προστασία το περιβάλλοντος, γενικά σε ότι ανέβαζε ποιοτικά την ανθρώπινη υπόσταση.

"Sponsored links"

Ο Γιώργος Βλαστάκης ζει τώρα με τη γυναίκα του Μαρία και τα δυό τους παιδιά που είναι άριστοι μαθητές στην Γραμπούσα, στην περιοχή Βιγλιά, και συνεχίζει να παράγει με την οικογένειά του προϊόντα βιολογικά αρίστης ποιότητας.

Σημασία έχει όμως ο άνθρωπος Γιώργος Βλαστάκης. Αυτό άλλωστε στάθηκε αφορμή για το σημείωμά μου αυτό.

Είναι το μήνυμα που στέλνει ένας απλός άνθρωπος που δυστυχώς όμως γίνεται συνήθως αντικείμενο εκμετάλλευσης από τα λογής-λογής λαμόγια.
Όταν κλωνίστηκαν οι Ενώσεις Γεωργικών Συνεταιρισμών, ο Γιώργος πρόσφερε όλη την παραγωγή λαδιού της χρονιάς για την ενίσχυση της Ένωσης Κισάμου.

Παντού μπροστάρης εκείνη την επομή, με το ωραίο του παράστημα, ήταν παράδειγμα προς μίμηση με τον ακέραιο, ονειροπόλο χαρακτήρα του.

Καλή δύναμη Γιώργο, η ζωή συνεχίζεται, δυστυχώς πάλι με μεγάλες δυσκολίες, αλλά και ο αγώνας συνεχίζεται.

Εύχομαι να βρεις δικαίωση και συ και η σύντροφός σου από την επιτυχία των παιδιών σας.
Να ‘σαι πάντα καλά

Νίκος Αγγελάκης

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις