Ιδρύει κόμμα ο καθηγητής Γιώργος Κασσιμάτης;

Κανένα σχόλιο

Νέος πολιτικός φορέα με ηγέτη τον καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου κ. Γιώργο Κασσιμάτη είναι πιθανό να δημιουργηθεί το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με σχετική πρόσκληση στην ιδρυτική διακήρυξη του νέου “δημοκρατικού, πατριωτικού φορέα για την Εθνική Ανεξαρτησία, την κατοχύρωση της Δημοκρατίας και την Θεσμική και Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Πατρίδας μας” θα συμμετάσχουν πέραν του κ. Κασσιμάτη, μεταξύ άλλων ο καθηγητής Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, ο Στρατηγός ε.α. Δημήτρης Κυπριωτής, ο Καθηγητής Ανδρέας Αθηναίος, ο Καθηγητής Διονύσης Χιόνης, ο πρώην Διοικητής του ΟΛΠ Σπυρίδων Στάλιας.

Δείτε την επίσημη πρόσκληση:

"Sponsored links"

 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις