Ικανοποίηση από τις ΝΟΔΕ Κρήτης για το Μεταφορικό Ισοδύναμο… και “βέλη” ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ

Κανένα σχόλιο

Ικανοποίηση εκφράζουν οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ της Κρήτης για την υλοποίηση του μέτρου του Μεταφορικού Ισοδύναμου και στην Κρήτη, εκτιμώντας ότι θα αποδειχθεί απολύτως ευεργετικό. Παράλληλα ωστόσο στρέφονται και κατά του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση

Με μεγάλη ικανοποίηση δέχθηκε ο λαός της Κρήτης και ιδιαίτερα οι παραγωγικές τάξεις του νησιού, την υλοποίηση της υπόσχεσης η οποία αίρει μια μεγάλη αδικία που είχε γίνει εις βάρος των Κρητών και της Κρητικής Οικονομίας.

"Sponsored links"

Αναφερόμαστε στις πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν στο Μεταφορικό Ισοδύναμο, που η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εφάρμοσε μίζερα σε όλα σχεδόν τα νησιά, πλην της Κρήτης.

Σήμερα, επιτέλους, η αδικία αυτή αίρεται από την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και με τις άοκνες προσπάθειες του συντοπίτη μας Υπουργού Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη, που από την πρώτη στιγμή εξάντλησε όλα τα περιθώρια για να καταλήξουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, να πάψει δηλαδή το νησί μας να αποτελεί εξαίρεση από το ευεργετικό μέτρο του Μεταφορικού Ισοδύναμου.

Έσπευσαν πάλι βέβαια οι τοπικοί εκπροσωπούντες τον ΣΥΡΙΖΑ να  θολώσουν τα νερά, ισχυριζόμενοι ότι δήθεν “δεν είχαν προλάβει” να επεκτείνουν την εφαρμογή του μέτρου στην Κρήτη. Απλώς, για άλλη μια φορά, με αυτή την τακτική, υποτιμούν τη νοημοσύνη του Κρητικού λαού, που διαπίστωσε πως και σε αυτό το θέμα, η προηγούμενη κυβέρνηση στεκόταν απέναντι στα πραγματικά συμφέροντα του νησιού μας.

Είμαστε βέβαιοι ότι και στην συνέχεια, μέσα σε καθεστώς ισονομίας και ισοπολιτείας που μπορεί και εξασφαλίζει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η Κρήτη θα ανακτήσει κάθε χαμένη αναπτυξιακή ευκαιρία.

Οι Πρόεδροι των Δ.Ε.Ε.Π (Νο.Δ.Ε.) Κρήτης

Χανίων   Γιώργος Μαρκουλάκης
Ρεθύμνου Εμμ. Φουρφουλάκης
Ηρακλείου Ευάγγ. Καρκανάκης
Λασιθίου Γιώργος Μπαρμπούνης

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις