Ινδία: Μετά τον κορωνοϊό νέα, μυστηριώδης ασθένεια έκανε την εμφάνισή της

Κανένα σχόλιο

Μία άγνωστου προέλευσης ασθενεια ανιχνεύτηκε το περασμένο Σάββατο στην Ινδία αναφέρει ο Guardian.

Η ασθένεια ανιχνευθηκε πρωτη στην αρχαία πόλη Ελούρου, γνωστή για τα χειροποίητα προϊόντα της. Όσοι μολύνθηκαν από την ασθένεια παρουσίασαν συμπτώματα όπως ναυτία, άγχος και απώλεια συνείδησης.

Το γεγονός προκαλεί τρόμο στην ινδική κοινωνία, η οποια έχει πληρώσει βαρύ τιμητα από την επέλαση του κορωνοϊού. Οι υγιειονομικές αρχές ερευνούν την αιτία πισω από την ασθένεια χωρίς ακόμα να έχουν καταλήξει σε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα..

"Sponsored links"

Ασθενής 45 ετών που νοσηλεύτηκε παρουσίαζε συμπτώματα παρόμοια με εκείνα της επιληψίας, ενώ υπέφερε και από ναυτίες.

O υπουργός Υγείας της χώρας διευκρίνισε, πάντως, ότι όσοι διαγνώστηκαν με τη μυστήρια πάθηση ήταν αρνητικοί στον κορωνοϊό.

Μάλιστα, επεσήμανε ότι όπως έδειξαν τα δείγματα αίματος των ασθενών δεν είχε προηγηθεί προσβολή από κάποιον ιό.

Γιατρός στο νοσοκομείο του Ελούρου είπε, από τη μεριά του, στην εφημερίδα Indian Express ότι όσοι αρρώστησαν, ειδικά τα παιδιά, άρχισαν ξαφνικά να κάνουν εμετό ύστερα από παράπονα για αίσθημα καψίματος στα μάτια.

«Ορισμένοι λιποθύμησαν ή υπέστησαν κρίσεις», συμπλήρωσε.

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις