Κάλεσμα από το Κοινωνικό Στέκι – Στέκι Μεταναστών για συγκέντρωση και διανομή ρούχων και ειδών χειμερινής διαβίωσης

Κανένα σχόλιο

Το Κοινωνικό Στέκι – Στέκι Μεταναστών συνεχίζει τη διανομή ρούχων και ειδών χειμερινής διαβίωσης κάθε Τρίτη 19:00 – 20:00, στον χώρο της ταράτσας στον 2ο όροφο του κτιρίου του Στεκιού, στην οδό Χατζημιχάλη Νταλιάνη 5.

Οι άμεσες ανάγκες είναι

α) χειμερινά αντρικά ρούχα και παπούτσια

"Sponsored links"

β) κουβέρτες και sleeping bags.

Όσοι/ες επιθυμούν να βοηθήσουν στη διανομή των ρούχων ή να φέρουν από τα παραπάνω είδη ρουχισμού και χειμερινής διαβίωσης μπορούν να έρθουν στο Κοινωνικό Στέκι-Στέκι Μεταναστών (Τρίτη 19:00 – 20:00) ή να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6976871254.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις