Καθαρισμός Κλαδισού ποταμού από τον Δήμο Χανίων και τη ΔΕΥΑΧ

Κανένα σχόλιο

Στον καθαρισμό του Κλαδισού ποταμού, στο ύψος του κόμβου του Βαμβακόπουλου, προχωρούν στην παρούσα φάση τα συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α.Χ σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων.

Την περιοχή επισκέφθηκε το πρωί ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους κ.κ. Μιχάλη Βλαχάκη και Γιώργο Φραγγεδάκη αλλά και τον γενικό Διευθυντή της ΔΕΥΑΧ κ. Κώστα Στεργιάννη, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά την πρόοδο των εργασιών.

Στο πλαίσιο της όλης προσπάθειας χρησιμοποιούνται ειδικά μηχανήματα, ερπυστριοφόρα και φορτηγά, για την απομάκρυνση των φερτών υλικών και των μπαζών, που υπάρχουν μέσα στην κοίτη του ποταμού.

"Sponsored links"

Οι εργασίες (στις οποίες εντάσσεται και ο ψεκασμός από την Περιφέρεια για τα κουνούπια) πραγματοποιούνται στις διευθετημένες περιοχές του ποταμού και θα ολοκληρωθούν σε μια εβδομάδα περίπου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Χανίων τόνισε: «Βρισκόμαστε εδώ προκειμένου να δούμε από κοντά την προσπάθεια που κάνουν τα συνεργεία, ανταποκρινόμενοι και στο αίτημα των μελών της Δημοτικής Ενότητας Βαμβακοπούλου που εκφράστηκε δια στόματος του προέδρου της κ. Σταύρου Φανδριδάκη.

Ανταποκριθήκαμε αμέσως και έτσι οι εργασίες πραγματοποιούνται σε σωστό χρόνο ούτως ώστε να υπάρξει ο ενδεδειγμένος σχεδιασμός και να μην τρέχουμε τελευταία στιγμή, όταν θα ξεκινήσουν οι βροχοπτώσεις.

Σε ότι αφορά την περιοχή, μετά την ολοκλήρωση του πρώην Δημαρχείου Θερίσου και την αξιοποίησή του από υπηρεσίες του Δήμο,υ το προσεχές χρονικό διάστημα θα πραγματοποιήσουμε μια σειρά από παρεμβάσεις που θα λύσουν χρόνια προβλήματα της περιοχής ».

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015
  • #kritifm1015 playlistΠΕΜΠΤΗ, 7:00 pm - 9:00 pmΕπιλεγμένα tracks από τους παραγωγούς και εξωτερικούς συνεργάτες του #kritifm1015