Και η Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Νέας Χώρας λέει «ΟΧΙ ξενοδοχείο τα μνημεία στο λόφο Καστέλι – ΟΧΙ στα θανατερά πλοκάμια της Belvedereστη Νέα Χώρα»

Κανένα σχόλιο

Με ανακοίνωσή της η Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Νέας Χώρας εκφράζει θέση ενάντια στην ξενοδοχοποίηση των κτιρίων στο Λόφο Καστέλι.

Στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:

Η Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Νέας Χώρας χαιρετίζει την έναρξη της δημιουργίας μιας μεγάλης πανστρατιάς απόπολίτες και φορείς της πόλης και του νομού, για να δραστηριοποιηθούν, να μην γίνουν ξενοδοχείο τα μνημεία στο λόφο Καστέλι και να αξιοποιηθούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δηλώνουμε ότι συμπαραστεκόμαστε και συμμετέχουμε ενεργά στις προσπάθειες και τις ενέργειες, για την αποτροπή της ξενοδοχοποίησης των κτιρίων του Πολυτεχνείου στο λόφο Καστέλι πολύ περισσότερο τώρα που η Belvedere απλώνει τα θανατερά πλοκάμια της και στη Νέα Χώρα στο οικόπεδο της οικίας Πρέβε στο περίφημο «κόκκινο σπίτι» επιδιώκοντας πίσω απ’ αυτό ν’ αναγείρει επταώροφο ξενοδοχείο.

"Sponsored links"

Τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στις 18.00, καλούμε όλους και όλες να είμαστε παρόντες στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας.

Χανιά 6 Οκτωβρίου 2020

Για την Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Νέας Χώρας

Βαβουράκη Μαρία

Γιαννουλάκη Αθηνά

Καλυβιανάκη Κατερίνα

Καπετανάκη Μαρία

Κοντουδάκη Στέλα

Λεδάκη Μάρω

"Sponsored links"

Μάρακα Κατερίνα

Μπούχλη Ελένη

Παπαδογιαννάκη Κωνσταντίνα

Πιτσιτάκης Γιώργος

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις