Και ο ηγέτης των νεοφιλελεύθερων Στέφανος Μάνος στις κάλπες για την κεντροαριστερά

Κανένα σχόλιο

Το πε και το έκανε ο Στέφανος Μάνος. Μετά την ανακοίνωση της απόφασή τους να ψηφίσει στις εκλογές της Κεντροαριστεράς, ήρθε και η πράξη.

Ο Στέφανος Μάνος, ο οποίος ζήτησε και από τους Έλληνες του εξωτερικό να ψηφίσουν προκειμένου να προωθηθεί το αίτημα απόκτησης ψήφου, πέρασε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι εκλογικό τμήμα της Νέας Ερυθραίας, κοντά στο σπίτι του και άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

Δείτε τη φωτό:

"Sponsored links"

manops

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις