Κακά νέα: 2 ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού από τη Γαύδο στο νοσοκομείο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Μέχρι τη Γαύδο φαίνεται ότι έφθασε ο κορωνοϊός.

Πριν λίγες ημέρες αναφερθήκαμε στο λουκέτο που μπήκε σε ταβέρνα στη Γαύδο που δεν τηρούσε τα μέτρα για την αποφυγή του κορωνοϊού. Σήμερα, έχουμε τα δύο πρώτα ύποπτα κρούσματα από τη Γαύδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δύο νέους ανθρώπους 20 και 35 ετών οι οποίοι παρουσίασαν υψηλό πυρετό και κλήθηκαν από το ιατρείο που υπάρχει στο νησί να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Χανίων για περαιτέρω εξετάσεις.

"Sponsored links"

Να σημειώσουμε ότι αυτή την περίοδο ειδικά το νησί της Γαύδου είναι γεμάτο από τουρίστες.

Μετά και την παρουσίαση πιθανών κρουσμάτων η δήμαρχος του νησιού κ. Λίλιαν Στεφανάκη κοινοποίηση το παρακάτω έγγραφο του Κέντρου Υγείας Καντάνου το οποίο εμπεριέχει συνοπτικά οδηγίες για την προστασία από τον κορωνοϊό:

Σύμφωνα και με τα τελευταία δεδομένα, της αύξησης των κρουσμάτων από κορονοϊό Covid-19 και την αυξημένη κίνηση που παρατηρείται στη Νήσο Γαύδο εφιστούμε την προσοχή στους πολίτες, αλλά και στις αρχές του Νησιού για την τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας φορώντας μάσκα και χρησιμοποιώντας αντισηπτικό, καθώς και τους κανόνες Δημόσιας Υγείας όσο αφορά την απόσταση και την αποφυγή συγχρωτισμού του πληθυσμού.

Οι οδηγίες που μας κοινοποιεί η Πολιτική Προστασία σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, ΠΡΕΠΕΙ να τηρηθούν απ’ όλους για να αποφύγουμε διασπορά του ιού. Είναι σημαντικό να γίνει η κατάλληλη διαχείριση της κατάστασης ειδικά σε μια περιοχή όπως η νήσος Γαύδος για να μην έχουμε δυσάρεστες εξελίξεις.

H τήρηση των κανόνων αποτελεί πρωταρχική μέριμνα για την υγεία όλων των πολιτών που επισκέπτονται το νησί, αλλά και των μόνιμων κατοίκων.”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις