Καλαμάτα: «Αντιρρησίες θα είσαστε στο σπίτι σας» – Ιερέας διέκοψε τη λειτουργία γιατί πιστοί δεν φορούσαν μάσκα

Κανένα σχόλιο

«Αντιρρησίες θα είσαστε στο σπίτι σας όχι εδώ μέσα». Με αυτά τα λόγια ιερέας, στην Καλάματα, διέκοψε τη Χριστουγεννιάτικη λειτουργία όταν παρατήρησε ότι υπήρχαν πιστοί μέσα στον ναό που δεν φορούσαν μάσκα.

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φλαρίου Καλαμάτας, με τον ιερέα να ζητά από όλους τους πιστούς να φορέσουν μάσκα, υποχρεωτικά.

«Δεν θα ανοίξουμε διάλογο. Οσοι δεν φοράτε μάσκα, θα βγείτε έξω», είπε χαρακτηριστικά ο ιερέας.

"Sponsored links"

Απαντώντας μάλιστα σε κάποιους που αντέδρασαν, ο ιερέας είπε ότι οι ιερείς και οι ψάλτες δεν φορούν μάσκα για να μπορούν να ψάλλουν.

Ο ιερέας επέμεινε προς τους πιστούς που ήταν μέσα στη εκκλησία να βγουν έξω ή να φορέσουν μάσκα.

Υποχρεώθηκε δε να απειλεί εμμέσως τους «αμφισβητίες» πιστούς ότι σε διαφορετική περίπτωση να ειδοποιηθεί η αστυνομία.

protothema.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις