“Καλως ήρθες Ερντογάν”: Με βροχή από πέτρες υποδέχονται τους Τούρκους εισβολείς στα εδάφη τους οι Κούρδοι | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Είναι από τα βίντεο που ο Ερντογάν σίγουρα δεν θέλει να δει ο κόσμος. Οι Κούρδοι, ο απλός κόσμος όχι οι μαχητές, «υποδέχονται» τους Τούρκους εισβολείς στα εδάφη τους με όχι και τόσο φιλικό τρόπο.

Τα Τουρκικά στρατιωτικά οχήματα περνούν με μεγάλη ταχύτητα μέσα από Κουρδικά χωριά και δέχονται βροχή από πέτρες. Και όχι από μαχητές Κούρδους, αλλά από τους απλούς ανθρώπους που δεν θέλουν την ημισέληνο στο σβέρκο τους. Μάλιστα ανεβάζουν στο διαδίκτυο τα σχετικά βίντεο με τον ειρωνικό τίτλο: Καλως ήρθες Ερντογάν. Φαίνεται ότι ο στρατός κατοχής της Τουρκίας δεν πρόκειται να περάσει καλά.

Δείτε το βίντεο:

"Sponsored links"

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις