Κατάμεστη η αίθουσα στην Ημέρα Καριέρας του Δημόσιου ΙΕΚ Χανίων | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η Ημέρα Καριέρας του Δημόσιου ΙΕΚ Χανίων. Μία ημέρα

ιδιαίτερα σημαντική για την σχολή μας, γιατί επιδιώκει να φέρει τους σπουδαστές μας σε επαφή με τον επιχειρηματικό κόσμο και την αγορά εργασίας της πόλης μας.

Κύριος στόχος ήταν η ενημέρωση των σπουδαστών για τις επιχειρήσεις στις οποίες μπορούν να απευθυνθούν για ανεύρεση εργασίας, η εξοικείωση μέσα από mini συνεντεύξεις καθώς και η ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις της αγοράς.

"Sponsored links"

Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις από τους σπουδαστές των παρακάτω ειδικοτήτων:

• Στέλεχος Διοίκησης Και Οικονομίας

• Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων, Επιχειρήσεων & Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής – Υπηρεσία ορόφων – Εμπορευματογνωσία)

• Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef)

• Τεχνικός Αισθητικής τέχνης και Μακιγιάζ

• Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης

• Προπονητές Αθλημάτων

• Τεχνικός Αισθητικής Ποδολογίας

Από την άλλη πλευρά, οι επιχειρήσεις είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης των φοιτητών και των εργαστηρίων που παράγεται στην σχολή μας, αλλά και να ενημερώσουν τους σπουδαστές μας για τις νέες τάσεις και προοπτικές που διαγράφονται στην αγορά εργασίας.

"Sponsored links"

Στην συνέχεια ακολούθησαν συναντήσεις υποψήφιων με εκπροσώπους επιχειρήσεων, οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να διερευνήσουν προοπτικές μελλοντικής συνεργασίας μαζί τους, είτε στο πλαίσιο της πρακτικής τους άσκησης, είτε στο πλαίσιο κανονικής απασχόλησής τους στις επιχειρήσεις τους.

Οι επιχειρήσεις που έκαναν παρουσίαση ήταν εκπρόσωποι από τα Giannoulis Hotels, από τον όμιλο Grecotel, Geraniotis beach hotel, Theo hotel, και από το Al Hammam traditional baths.

Oι επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην Ημέρα Καριέρας ήταν οι παρακάτω: 

Tui blue Atlantica Kalliston resort, Giannoulis hotels & resorts, Blue dome, όμιλος Vantaris hotels, Atlantica Caldera beach hotel, Thalassa beach resort, Samaria hotel, Domes Noruz, Sea Crete hotels, Chrispy hotel, Kavos hotel, Theo hotel, Amalthia hotel, Althea village, Aloe boutique & suites hotel, Aquila hotels, Spilia village, Molos bay hotel, Georgioupolis beach hotel, Almyrida resort, Iolida beach hotel, Stephan village, Κυριακάκης travel και Al hammam.

Η φοίτηση στα Δημόσια ΙΕΚ Χανίων είναι δωρεάν και διαρκεί 5 εξάμηνα εκ των οποίων στο τελευταίο εξάμηνο πραγματοποιείται η πρακτική άσκηση.

Η Διεύθυνση του Δημόσιου ΙΕΚ Χανίων, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τις επιχειρήσεις που παρευρέθηκαν στην Ημέρα Καριέρας και τον Δήμο Χανίων.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές του ΔΙΕΚ Χανίων αλλά και στους φοιτητές που βοήθησαν σε αυτήν την διοργάνωση.

Tις χορηγίες για την διεξαγωγή της εκδήλωσης προσέφεραν οι Βεργανελάκης & Κοτσιφάκης ΑΕΒΕ (καφέ και αναψυκτικά), τα Κρητικά παξιμάδια «Το Μάννα» Τσατσαρωνάκη και την εταιρεία ΕΛΕΤΡΟΝ για τα είδη ζαχαροπλαστικής που ετοίμασαν οι σπουδαστές των τμημάτων Μαγειρικής της σχολής μας.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις