Κατάρρευση στα Χανιά: Από τους 513.454 το 2019 στους 112.111 επιβάτες το 2020 στο Αεροδρόμιο “Δασκαλογιάννης”

Κανένα σχόλιο

Τρομάζουν τα στοιχεία από την πτώση στις αφίξεις στο αεροδρόμιο Χανίων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Fraport, αν και τον Ιούλιο είχαν ανοίξει τα αεροδρόμιο, η κίνηση των επιβατών δεν αυξήθηκε σε μεγάλο βαθμό.

Σε σχέση με το ίδιο διάστημα πέρυσι η μείωση που καταγράφεται στο αεροδρόμιο Χανίων φτάνει το 78,2%. Σε αριθμούς επιβατών πέσαμε από τους 442.521 επιβάτες εξωτερικού στους 79.172, καταγράφοντας πτώση 82,1% ενώ στους επιβάτες εσωτερικού πέσαμε από του 70.933 στους 32.939 καταγράφοντας πτώση τη τάξεως του 53,6%.

"Sponsored links"

Αν μη τι άλλο αποτυπώνονται και σε αυτά τα στοιχεία οι τρομερές οικονομικές συνέπειες που θα έχει για όλου μας η πανδημία του κορωνοϊού.

Δείτε τα στοιχεία:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις