Καταστράφηκε η αυτοσχέδια διάβαση του Κερίτη λόγω της κακοκαιρίας – Σοβαρά προβλήματα και σε άλλες περιοχές του νομού Χανίων

Κανένα σχόλιο

Οι έντονες βροχοπτώσεις στα Χανιά έχουν ήδη προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.

Στον Αλικιανό, στη Γέφυρα του Κερίτη, η αυτοσχέδια διάβαση που είχαν δημιουρήσει οι κάτοικοι παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του ποταμού Κερίτη.

Όπως είπε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας κ. Τάσος Κουρουπάκς, θα δοθεί στην κυκλοφορία η στρατιωτικού τύπου γέφυρα αν και δεν έχει  ακόμη ολοκλήρωθεί η ασφαλτόστρωσή της.

"Sponsored links"

Προβλήματα παρουσιάζονται σε διάφορες περιοχές από κατολισθήσεις χωμάτων σε δρόμους και ιδιαίτερα σε Πατελάρι αλλά και σε Πλοκαμιανά και Σφηνάρι στην Κίσσαμο

Να σημειώσουμε ότι η Γαύδος είναι αποκλεισμένη αφού υπάρχει απαγορευτικού απόπλου.

Η φωτογραφία του Γιώργου Παπαδάκη.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις