16.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

“Η δημοκρατία δεν εκφοβίζεται”: Κεραμέως – Ζαχαράκη για την επίθεση στο γραφείο του Βασίλη Διγαλάκη μετά την εκκένωση της Rosa Nera

Ημερομηνία:

Με αναρτήσεις τους στο facebook η Υπουργός Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως και η Υφυπουργός Παιδείας κ. Σοφία Ζαχαράκη εκφράζουν την στήριξή τους στον Υφυπουργό Παιδείας και βουλευτή Χανίων κ. Βασίλη Διγαλάκη μετά και την επίθεση που δέχθηκε το πολιτικό του γραφείο στα Χανιά.

Πιο αναλυτικά, με ανάρτησή της η κ. Κεραμέως αναφέρει:

«Στεκόμαστε πλάι στον υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Βασίλης Διγαλάκης που δέχθηκε άνανδρη επίθεση στο πολιτικό του γραφείο στα Χανιά μετά την εκκένωση της Rosa Nera, ενός κτιρίου που ήταν πάνω από 15 χρόνια υπό κατάληψη. Θα αγωνιζόμαστε πάντοτε υπέρ μιας καλύτερης Ελλάδας, με επιχειρήματα και διάλογο, κατά της βίας και των απειλών».

Από την πλευρά της η κ. Ζαχαράκη αναφέρει:

«Αυτή είναι η εικόνα από το πολιτικό γραφείο του Βασίλη Διγαλάκη, συναδέλφου και αρμόδιου Υφυπουργού για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. “Έπεσε θύμα” της αντίδρασης για τη χθεσινή εκκένωση του κτιρίου Rosa Nera. Ενός κτιρίου που ήταν υπό κατάληψη από το 2004 στα Χανιά, ιδιοκτησίας του Πολυτεχνείου Κρήτης που δεν μπορούσε να αξιοποιηθεί προς όφελος των φοιτητριών και φοιτητών του. Στεκόμαστε στο πλευρό του Βασίλη και απέναντι στις κινήσεις εκφοβισμού και απειλών. Η δημοκρατία δεν εκφοβίζεται».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για του πεσόντες του Λαφονησίου

Ο  Δήμος Κισσάμου προσκαλεί στην εκδήλωση τιμής και  μνήμης...

Οι οικοδόμοι των Χανίων στηρίζουν τον Δημήτρη Ανθούση

Τον δημοτικό σύμβουλο Πλατανιά και επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης"  Δημήτρη...

Ευχαριστήριο οικογένειας Μαριανάκη για τη στήριξη στην περιπέτεια της κόρης τους

Ανακοίνωση οικογένειας Μαριανάκη Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που νιώθεις...