Κι όμως, η “Ελλήνων Συνέλευσις” του Αρτέμη Σώρρα βγήκε πρώτη δύναμη στον Βαφέ Αποκορώνου!

Κανένα σχόλιο

Δεν είναι αστείο.

Στα Χανιά, στον Βαφέ Αποκορώνου, η “Ελλήνων Συνέλευσις” ήρθε πρώτο κόμμα σε ψήφους!

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ένα μεγάλο ποσοστό των κατοίκων στον Βαφέ Αποκορώνου έχουν πειστεί τόσο για την αθωότητα του Αρτέμη Σώρρα όσο και για την ύπαρξη δισεκατομμυρίων.

"Sponsored links"

Γι’ αυτό και επιβράβευσαν την “Ελλήνων Συνέλευσις” δίνοντάς την πρώτη θέση.

Το κόμμα του Αρτέμη Σώρρα έλαβε 49 ψήφους σε σύνολο 198 έγκυρων ψήφων λαμβάνοντας ποσοστό 24%. Σε αρκετή απόσταση βρίσκεται το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ με 39 ψήφους ενώ ακολουθεί από κοντά η Νέα Δημοκρατία με μόλις 38 ψήφους!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις