15.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

ΚΚΕ: Ακροδεξιά παραληρήματα από ΝΔ και Γεωργιάδη για να ανακτήσουν τη θέση τους από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ημερομηνία:

Λάβρο κατά του Άδωνι Γεωργιάδη και της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και κατά του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε το ΚΚΕ σχολιάζοντας τον τελευταίο αντικομμουνιστικό παραλήρημα του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας πως ο πραγματικός αντίπαλος της Δεξιάς είναι το ΚΚΕ.

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης επιδόθηκε σε ένα ακόμη αντικομμουνιστικό ξεσάλωμα, νομίζοντας ότι μπορεί να ταυτίσει την αντιλαϊκή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ με τους κομμουνιστές και να δικαιώσει έτσι τις ακροδεξιές του αντιλήψεις» αναφέρει σχόλιο του ΚΚΕ.

«Η ΝΔ έχοντας χάσει από τον ΣΥΡΙΖΑ την παραδοσιακή θέση που είχε, ως προνομιακός συνομιλητής των Αμερικάνων, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, προσπαθεί να την ανακτήσει με τέτοια ακροδεξιά αντικομμουνιστικά παραληρήματα, που στοχεύουν όχι βέβαια τον ΣΥΡΙΖΑ, που είναι συνεχιστής της πολιτικής που ακολούθησε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αλλά τον πραγματικό αντίπαλο όλων όσων πρεσβεύει ο κ. Γεωργιάδης και η ΝΔ, δηλαδή το ΚΚΕ» καταλήγει το σχόλιο του κόμματος.

«Όταν έχεις κομμουνιστές στην εξουσία οι οποίοι έχουν ξεπουλήσει την Ελλάδα και την ιδεολογία τους για να κρατήσουν την καρέκλα, κάνουν όσα κάνουν, το να συζητάμε τώρα αν ο Μητσοτάκης είναι λίγο πιο κεντρώος απ’ ό,τι τον θέλουμε ή ο Γεωργιάδης λίγο πιο δεξιός, είναι πολυτέλεια που δεν την έχουμε. Τώρα ο μείζων στόχος στη χώρα είναι να πέσουν οι κομμουνιστές» είχε δηλώσει την προηγούμενη ημέρα το νο2 της Νέας Δημοκρατίας.

«Η σημερινή Νέα Δημοκρατία των κ.κ. Μητσοτάκη, Γεωργιάδη, Βορίδη είναι ένα υβρίδιο ακροδεξιάς και ακραίου νεοφιλελευθερισμού», επεσήμανε σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σε ένα ακόμα ακροδεξιό παραλήρημα, ο Α. Γεωργιάδης μιλά για “μείζων στόχο να πέσουν οι κομμουνιστές που ξεπούλησαν την Ελλάδα”. Ο κ. Γεωργιάδης δεν είναι ένα ακροδεξιό τρολ της Ν.Δ., είναι ο αντιπρόεδρός της. Το εμφυλιοπολεμικό και διχαστικό κήρυγμα του κ. Γεωργιάδη εκφράζει τον κ. Μητσοτάκη, που τον επέλεξε σε αυτή τη θέση. Η σημερινή Ν.Δ. των κ.κ. Μητσοτάκη, Γεωργιάδη, Βορίδη είναι ένα υβρίδιο ακροδεξιάς και ακραίοu νεοφιλελευθερισμού», προσθέτει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...