Κλέβουν τις πέτρες από το Ενετικό Τοίχος για οικονομικό όφελος με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να πέσει!

Κανένα σχόλιο

Μία άνευ προηγουμένου κατάσταση εξελίσσεται το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Βίγλας, όπου κάποιοι ξεκίνησαν μια “φάμπρικα” εξασφαλίζοντας – προφανώς – οικονομικό όφελος.

Ομάδες ανθρώπων κάνουν πλιάτσικο στις πέτρες του ενετικού τείχους, και προφανώς οι πέτρες αυτές διοχετεύονται προς πώληση, καθώς αν ήταν αποκόλληση ως αποτέλεσμα του χρόνου… οι πέτρες θα ήταν πεσμένες και ορατές.

Η αγωνία που εκφράζεται σχετίζεται με τον προφανή κίνδυνο να καταρρεύσει το τείχος, καθώς πετραδάκι  -πετραδάκι διαλύεται…

"Sponsored links"

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Cretalive, απεικονίζεται το “αποψιλωμένο” τείχος, που συνιστά κίνδυνο να καταπλακωθούν αυτοκίνητα ή και να τραυματιστούν διερχόμενοι, ενώ την ίδια ώρα το ίδιο το ιστορικό αυτό τμήμα της πόλης του Ηρακλείου διατρέχει άμεσο κίνδυνο.

Για το θέμα είναι ήδη ενήμερος ο δήμος, με τη σχετική ενημέρωση να έχει φθάσει στο γραφείο του Βασίλη Λαμπρινού, ενώ αναμένεται αντίδραση τόσο από την πλευρά του δήμου, όσο και από την Αρχαιολογία, ενώ η υπόθεση χρήζει και εισαγγελικής παρέμβασης.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις