Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ σε ΔΕΗ και ΔΕΔΙΣΑ

Κανένα σχόλιο

Τις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στην Ξυλοκαμάρα και το εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ στο Ακρωτήρι, επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 23 Ιανουαρίου κλιμάκιο μελών του ΣΥΡΙΖΑ με τους υποψήφιους βουλευτές Βάλια Βαγιωνάκη και Ανδρέα Παπανδρέου.

Οι υποψήφιοι και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, συζήτησαν με τους εργαζόμενους στις δύο μονάδες για το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα για την ανάγκη αναστροφής της γενικής διάλυσης των εργασιακών σχέσεων που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια με την εφαρμογή των μνημονιακών επιταγών.

Βασικός άξονας που κατατέθηκε από τους υποψήφιους και στις δύο συναντήσεις ήταν η ανάγκη διατήρησης βασικών μονάδων παραγωγής του τόπου μας, αλλά και της χώρας γενικότερα υπό δημόσιο έλεγχο και η εναντίωση στις ιδιωτικοποιήσεις – ξεπουλήματα που επιτάσσει η τρόικα και η ντόπιοι εντολοδόχοι της, των οποίων η «καριέρα» τελειώνει την Κυριακή όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις