Κορυφαίος διαπραγματευτής στην Κρήτη για την απαγωγή του επιχειρηματία

Κανένα σχόλιο

Για ένατη ημέρα εντείνεται η αγωνία και συνεχίζεται το “θρίλερ” της απαγωγής του 54χρονου επιχειρηματία, έξω από το σπίτι του, στα Καλέσα.

Η αγωνία δεν έχει σταματήσει να χτυπά “κόκκινο” τόσο για την τύχη του ίδιου, κυρίως για αυτό, αλλά και για την πορεία των αστυνομικών ερευνών.

Στο μεταξύ, νέο κλιμάκιο αστυνομικών έφτασε στο Ηράκλειο από την Αθήνα, με επικεφαλής τον κορυφαίο, κατά πολλούς, διαπραγματευτή του Σώματος.

"Sponsored links"

Πρόκειται για τον διοικητή νευραλγικού τμήματος της Ασφάλειας Αττικής , που θεωρείται ο εμπειρότερος κατά τα λεγόμενα των ίδιων των αστυνομικών διαπραγματευτής του Σώματος, ο οποίος μάλιστα, λέγεται ότι διέκοψε την άδεια που είχε πάρει, προκειμένου να έρθει στην Κρήτη…

Σε επίπεδο ερευνών, οι πληροφορίες έρχονται με το σταγονόμετρο, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, και οι κινήσεις που γίνονται είναι εξαιρετικά προσεκτικές και μελετημένες.

Εφημερίδα Πατρίς

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today