Κορωνοϊός: Ακόμα δεν έχουν πάει οι μάσκες στα σχολεία!

Κανένα σχόλιο

Σχετικά με τη διανομή μασκών στα σχολεία, χαρακτηριστικό είναι ότι στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Δραπετσώνας, όπου βρέθηκε η εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA, οι μάσκες ακόμη δεν έχουν φθάσει ούτε αντισηπτικά. «Οι μάσκες δεν έχουν έρθει και έχουμε σοβαρό προβληματισμό αν θα καταφέρουν να έρθουν για να δοθούν στους μαθητές» λέει ο δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος, συμπληρώνοντας ότι οι δήμοι της χώρας όπως και ο δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας καλούνται να αντιμετωπίσουν το κενό που υπάρχει στη διαδικασία.

«Η ενημέρωση που υπάρχει από την ΚΕΔΕ, είναι πως μέχρι το Σάββατο οι μάσκες θα είναι στους δήμους. Θα βρούμε τρόπο να τα μοιράσουμε, το θέμα ωστόσο είναι γιατί γίνεται αυτή η διαδικασία τελευταία στιγμή» είπε ο κ. Βρεττάκος.

Μόνο στο δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας υπάρχουν 72 σχολικές μονάδες με 11.500 μαθητές στις οποίες θα πρέπει να διαμοιραστεί το υγειονομικό υλικό. «Πρόκειται για ένα δίδαγμα ότι κάποια πράγματα δεν πρέπει να γίνονται κεντρικά, οι δήμοι θα είχαν λύσει το θέμα χθες» σχολίασε.

"Sponsored links"

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι για να ανοίξουν με ασφάλεια τα σχολεία θα έπρεπε να έχουν γίνει μικρά τμήματα, σημειώνοντας ότι ο μέσος όρος στα σχολεία του δήμου ξεπερνά τους 20 μαθητές ανά τάξη-στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση είναι ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα.

«Μιλούν για ασφάλεια αλλά δεν μπαίνει στη συζήτηση το θέμα για τις μικρές τάξεις» είπε χαρακτηριστικά.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις