Κορωνοϊός: 83% η μείωση της ακτοπλοικής κίνησης στο Ηράκλειο, 75% στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Ισχυρό πλήγμα δέχεται και η ακτοπλοΐα λόγω της πανδημίας. Σύμφωνα με στοιχεία ακτοπλοϊκών εταιρειών, η μείωση της επιβατικής κίνησης αγγίζει και το 80% κατά περίπτωση.

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η εικόνα ήταν η εξής:

– Στα υδροπτέρυγα που κάνουν δρομολόγια στον Αργοσαρωνικό ταξιδεύουν 7-10 άτομα, με το σκάφος να έχει μεταφορική ικανότητα 130 ατόμων.

"Sponsored links"

– Στις Σποράδες ταξιδεύουν 80-90 άτομα σε πλοία χωρητικότητας 1.200 ατόμων.

– Με το Blue Star Paros ταξίδεψαν σήμερα 90 άτομα, ενώ έχει πρωτόκολλο για 1.400.

Τα ποσοστά της επιβατικής κίνησης για χθες Τετάρτη 18 Μαρτίου ήταν:

– Στο βόρειο Αιγαίο -70%

– Για τα Δωδεκάνησα -56%

– Για τις Κυκλάδες -74%

– Για τα Χανιά, σύμφωνα με στοιχεία της κοινοπραξίας ΑΝΕΚ-Superfast, -75% και στο Ηράκλειο -83%

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται η κυβέρνηση, ούτως ή άλλως να πάρει μέτρα και για την ακτοπλοΐα, μειώνοντας τον αριθμό δρομολογίων σε κύριες γραμμές, χωρίς να αγγίξει τις άγονες γραμμές, όπου τα δρομολόγια είναι πιο αραιά.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις