Κοσμοπλημμύρα στην έκτακτη σύσκεψη του ΠΑΜΕ στο Εργατικό Κέντρο Χανίων για την τροπολογία της κυβέρνησης για τις απεργίες

Κανένα σχόλιο

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η έκτακτη σύσκεψη του ΠΑΜΕ στο Εργατικό Κέντρο Χανίων με αφορμή την κατάθεση τροπολογίας που δυσχεραίνει την πραγματοποίηση απεργιών. Η τροπολογία τελικώς αποσύρθηκε ώστε να περάσει ως νομοσχέδιο τις επόμενες ημέρες. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της κυβέρνησης αποτελεί ένα από τα πολλά προαπαιτούμενα που έχουν συμφωνηθεί με τους δανειστές και δημιούργησε, ήδη από την πρώτη ημέρα, πολύ μεγάλες αντιδράσεις, τόσο στα Χανιά όσο και σε όλη την Ελλάδα.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο, εκπρόσωποι φορέων και σωματείων τόνισαν ότι δε θα επιτρέπουν να περάσει ή να εφαρμοστεί ο συγκεκριμένες νόμος και καλέσαν την κυβέρνηση να μην τολμήσει να προχωρήσει.

Κάλεσαν όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στην απεργία της 14ης Δεκεμβρίου που πλέον θα πρέπει να δώσει ένα ισχυρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

"Sponsored links"

Δείτε φωτογραφίες από τη συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο:

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις