Κουρουμπλής: Ανοιχτό το ενδεχόμενο η Κρήτη να ενταχθεί στο μεταφορικό ισοδύναμο των νησιών

Κανένα σχόλιο

Ανοιχτό άφησε χθες ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, στην τελετή εγκαινίων του πλοίου των Μινωϊκών Γραμμών MYKONOS PALACE, το ενδεχόμενο να ενταχθεί και η Κρήτη, στο Μεταφορικό Ισοδύναμο το οποίο σήμερα λειτουργεί πιλοτικά σε 49 νησιά της χώρας. Όπως είπε, δεν υπήρχε η δυνατότητα αυτό να συμβεί άμεσα, είναι όμως, όπως τόνισε, στα σχέδια του Υπουργείου.

Η τελετή των εγκαινίων του πλοίου των Μινωϊκών Γραμμών που δρομολογήθηκε στην γραμμή Πειραιάς-Χανιά, έγινε χθες στον Πειραιά, με αγιασμό και έπαρση της ελληνικής σημαίας. Την δημιουργία περισσοτέρων από 120 νέων θέσεων εργασίας, επισήμανε ο υπουργός Ναυτιλίας κάνοντας παράλληλα λόγο για ένα σύγχρονο πλοίο που μπαίνει στην γραμμή Χανιά-Πειραιάς.

"Sponsored links"

«Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς στις Μινωικές Γραμμές, γιατί δεν επενδύουμε σε άλλη μια γραμμή της ακτοπλοΐας. Επενδύουμε, όπως κάνουμε εδώ και 45 χρόνια, στην αναβάθμιση των θαλάσσιων μεταφορών της χώρας μας και εμπλουτίζουμε τη γραμμή των Χανίων με το υπερσύγχρονο Cruise Ferry MYKONOS PALACE, ένα νέο πλοίο μόλις 16 ετών, ενισχύοντας την περεταίρω τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής», τόνισε στην ομιλία του, ο διευθύνων σύμβουλος των Μινωϊκών Γραμμών Αντώνης Μανιαδάκης.

Το Cruise Ferry ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΑΛΑΣ θα εκτελεί τα προγραμματισμένα δρομολόγιά του, σε 6 ώρες και 30 λεπτά, με καθημερινές αναχωρήσεις, από το λιμάνι του Πειραιά στις 16:00 και από το λιμάνι της Σούδας στις 24:00.

Οι Μινωικές Γραμμές θα πραγματοποιήσουν αντίστοιχη εκδήλωση στις 16 Σεπτεμβρίου 2018 και στο λιμάνι της Σούδας. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη ώστε να έχει τη δυνατότητα να το επισκεφθεί και να περιηγηθεί στους φιλόξενους εσωτερικούς χώρους του.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις