Κρήτη: “Βροχή” τα 150αρια στη λαϊκή για τις μάσκες

Κανένα σχόλιο

Έντεκα παραβάσεις για μη χρήση μάσκας βεβαιώθηκαν την Δευτέρα σε έλεγχο που διενέργησαν μεικτά κλιμάκια ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας και της Δημοτικής Αστυνομίας στη λαϊκή αγορά Καμινίων στο Ηράκλειο.

Στις περιπτώσεις αυτές επιβλήθηκε και το προβλεπόμενο πρόστιμο των 150 ευρώ και όπως τόνισε μιλώντας στο Livetalks και τη Σώτια Πεντεδήμου ο Προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας Μαρίνος Παττακός, οι παραβάτες ήταν τόσο καταναλωτές όσο και πωλητές.

Πρόσθεσε επίσης, ότι ήταν πολλαπλάσιοι όσοι δεν φορούσαν μάσκα ωστόσο “η επιβολή προστίμων δεν είναι αυτοσκοπός. Είμαστε αποφασισμένοι όμως να κάνουμε ελέγχους παντού για την τήρηση των μέτρων ενάντια στη διασπορά του κορωνοϊού”.

"Sponsored links"

Ο κ. Μαρίνος Παττακός ανέφερε επίσης ότι είναι καθημερινοί οι έλεγχοι όσον αφορά την τήρηση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και έως τώρα “δεν έχουν υπάρξει παρατράγουδα”. Σημαντική φαίνεται ότι είναι επίσης η συμμόρφωση για χρήση μάσκας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καθώς όπως είπε “έχουν μειωθεί κατά πολύ οι καταγγελίες που δέχεται η Δημοτική Αστυνομία”.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις