Κρήτη: “Για χόμπι” φωτογράφιζε ο Βρετανός που βρέθηκε με υλικό από την 115 Πτέρυγα Μάχης

Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με την Αστυνομία το υλικό της φωτογραφικής μηχανής του δείχνει ότι δεν φωτογράφισε νευραλγικής σημασίας εξοπλισμούς και θέσεις παρά μόνο τα διακοσμητικά αεροσκάφη που βρίσκονται στην είσοδο και περιμετρικά της Πτέρυγας

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης από το προσωπικό της Αερονομίας στην 115 Πτέρυγα Μάχης στα Χανιά, ένας 74χρονος Βρετανός και στη συνέχεια παραδόθηκε από τις Αρχές της Πολεμικής Αεροπορίας στην Αστυνομία, γιατί φωτογράφιζε χωρίς άδεια τις εγκαταστάσεις του στρατοπέδου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το υλικό της φωτογραφικής μηχανής του δείχνει ότι δεν φωτογράφησε νευραλγικής σημασίας εξοπλισμούς και θέσεις παρά μόνο τα διακοσμητικά αεροσκάφη που βρίσκονται στην είσοδο και περιμετρικά της Πτέρυγας και πρόκειται για μόνιμο κάτοικο που διατηρεί οικία κοντά στα Άπτερα Χανίων, εδώ και πολλά χρόνια.

"Sponsored links"

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε ότι αυτό απαγορευόταν και το έκανε για χόμπι, ωστόσο σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για κατασκοπεία και θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα που θα κρίνει την βαρύτητα ή όχι της περίπτωσης.

Σημειώνεται πάντως ότι και από την Αστυνομία δεν έχουν πειστεί ότι έχουν να κάνουν με περίπτωση κατασκοπείας απλά όφειλαν να σχηματίσουν δικογραφία έστω για τυπικούς λόγους, από την στιγμή που προχώρησε στην παράνομη φωτογράφηση του χώρου.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις