Κρήτη: Λιποθύμησε μαθήτρια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με… περιπολικό

Κανένα σχόλιο

Στο νοσοκομείο με… περιπολικό μεταφέρθηκε μία μαθήτρια που λιποθύμησε στην Ιεράπετρα.

Συγκεκριμένα, η ενημέρωση προς το ΕΚΑΒ ήταν άμεση όμως ασθενοφόρο στην Ιεράπετρα δεν υπήρχε, αφού βρισκόταν σε διακομιδή ασθενούς στο Ηράκλειο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί  να μεταβεί στο σχολείο περιπολικό ώστε να μεταφέρει την κοπέλα στο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με το radiolasithi.gr, το περιστατικό είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στην Κρήτη όσον αφορά την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών, όπου τα ασθενοφόρα δεν επαρκούν για όλες τις περιπτώσεις.

"Sponsored links"

Σημειώνεται πως δεν είναι γνωστός ο λόγος που λιποθύμησε η μαθήτρια, ωστόσο η είδηση αυτή έρχεται λίγες μέρες μετά την υπόθεση που σόκαρε την κοινή γνώμη σχετικά με μία μαθήτρια στον Πύργο, η οποία λιποθύμησε στη μέση του δρόμου από την πείνα.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις