Κρήτη: Νέα κρούσματα κορωνοϊού σε ΙΤΕ και σχολεία

Κανένα σχόλιο

Νέος συναγερμός σήμανε στο στο Ίδρυμα Έρευνα και Τεχνολογίας, στο Ηράκλειο καθώς επιβεβαιώθηκε ένα ακόμα κρούσμα κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται και πάλι για φοιτητή ο οποίος παρακολουθούσε το ίδιο εργαστήριο στο οποίο ήδη έχει βρεθεί ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα, φοιτητή που έκανε την διπλωματική του στο ΙΤΕ.

Την ίδια ώρα, σε συναγερμό βρίσκεται η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης καθώς δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού έρχονται να προστεθούν σε ήδη γνωστά.

"Sponsored links"

Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, για μαθητή του 2ου Λυκείου Ηρακλείου ενώ κλειστό είναι σήμερα το 8ο Λύκειο της πόλης αφού έγινε γνωστό ότι βρέθηκε θετικός στον ιό ένας μαθητής.

Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, το σχολείο έκλεισε προκειμένου να γίνει απολύμανση σε όλους τους χώρους ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών του μαθητή.

cretalive.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις