Κρήτη: Οι γυναίκες αστυνομικοί σε ρόλο… φωτομοντέλου, για το ημερολόγιο 2021 της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Λασιθίου

Κανένα σχόλιο

Με έναν ξεχωριστό και διαφορετικό τρόπο διάλεξε να αποχαιρετήσει τον παλιό και να υποδεχθεί τον καινούργιο χρόνο η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου.

Μετά από σχετική ιδέα του προέδρου Γιώργου Καρτσάκη, την οποία και αποδέχτηκε το Δ.Σ., καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς που φεύγει πραγματοποιήθηκαν φωτογραφήσεις σε Άγιο Νικόλαο, Ιεράπετρα και Σητεία, με σκοπό το τελικό, οπτικό αποτέλεσμα να αποτυπωθεί σε ένα ημερολόγιο. Το οποίο, όπως είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ και στο δημοσιογράφο Νίκο Σγουρό, ο κ. Καρτσάκης, θα είναι αφιερωμένο στην γυναίκα Αστυνομικό «που υπηρετεί στο Νομό Λασιθίου και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή μαζί με τους άνδρες συναδέλφους. Με το όλο εγχείρημα ουσιαστικά τιμούμε την γυναίκα αστυνομικό, με την καθεμία να στέκεται ισάξια απέναντι στους άνδρες αστυνομικούς».

Οι λήψεις έγιναν με τον φακό του επαγγελματία φωτογράφου Παναγιώτη Ντούρου από την Ιεράπετρα, με 14 συνολικά γυναίκες αστυνομικούς που υπηρετούν στο Λασίθι, να παίρνουν το ρόλο του… φωτομοντέλου για τις ανάγκες της υλοποίησης της πρωτότυπης ιδέας!

"Sponsored links"

Εντός του ημερολογίου, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών σημειώνει, μεταξύ άλλων, πως η Ελλάδα «είναι από τις ελάχιστες ευρωπαϊκές χώρες όπου η εξέλιξη των γυναικών στο Σώμα της Αστυνομίας είναι το ίδιο με τους άνδρες, κάτι που στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης δεν ισχύει».

Τονίζει ακόμη ότι η πρώτη αστυνομικός στην Ευρώπη που πήρε τον βαθμό του Υποστράτηγου «ήταν στην χώρα μας, το 2002, κάτι που δείχνει ότι είμαστε πιο προοδευτικοί από τις αντίστοιχες Αστυνομίες στο εξωτερικό, σε αντίθεση με όσα λέγονται τις περισσότερες φορές».

Παραμονή Πρωτοχρονιάς η παρουσίαση

Ήδη έχει ολοκληρωθεί η εκτύπωση του ημερολογίου, με την επίσημη παρουσίασή του να είναι προγραμματισμένη να γίνει ζωντανά στην τηλεοπτική εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV «Καλό Μεσημέρι», την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Στόχος, σύμφωνα με τον κ. Καρτσάκη, είναι η συγκεκριμένη ιδέα που κάνει φέτος «πρεμιέρα», να καθιερωθεί και για τα επόμενα χρόνια. «Έτσι, εάν για παράδειγμα όλο αυτό κρατήσει, σε 10 χρόνια θα έχουν φωτογραφηθεί όλοι οι αστυνομικοί του Νομού» λέει και προαναγγέλλει πως «το τελικό αποτέλεσμα πραγματικά θα εντυπωσιάσει».

Τα ημερολόγια θα μοιραστούν δωρεάν στα 270 μέλη της Ένωσης, ενώ θα σταλούν και στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.. «Θα είναι ουσιαστικά ένα “δώρο” μας προς όλους τους αστυνομικούς» λέει ο κ. Καρτσάκης.

Τέλος ευχαρίστησε τον Παναγιώτη Ντούρο και την Μάντυ Παπαδάκη για την επιμέλεια των φωτογραφιών.

"Sponsored links"

anatolh.com

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις