Κρήτη: Σοκάρουν τα στοιχεία για τους άστεγους – Γνωστός τοπικός επιχειρηματίας έμεινε στο δρόμο

Κανένα σχόλιο

Σοκάρουν τα στοιχεία για τους αστέγους στο Ηράκλειο, καθώς ο αριθμός των ανθρώπων που εξυπηρετούνται στο κέντρο αστέγων στη Ν. Αλικαρνασσό αυξάνεται συνεχώς. Σε ετήσια βάση απο το κέντρο περνούν περίπου 100 άνθρωποι, κάποιοι από αυτούς καθημερινά. Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ ένας άστεγος άνδρας ξεψύχησε στο κέντρο των Χανιών.
Στο κέντρο αστέγων εκείνοι που έχουν ανάγκη μπορούν να φάνε, να κάνουν μπάνιο και να καθίσουν, όμως το βράδυ πρέπει να βρουν χώρο να κοιμηθούν καθώς για την ώρα δεν παρέχεται δυνατότητα φιλοξενίας τη νύχτα.

Έτσι πολλοί άστεγοι είτε κοιμούνται σε αυτοκίνητα (εφόσον διαθέτουν), είτε σε συγγενικά σπίτια, ενώ κάποιοι δυστυχώς υπάρχουν και εκείνοι που κοιμούνται στα παγκάκια και στα πάρκα! Η ιστορία ενός πρώην επιχειρηματία από το Ηράκλειο συγκλονίζει.

Ο άνθρωπος έχασε όλη του την περιουσία και μαζί με αυτήν και το σπίτι που έμενε με την οικογένεια του. Πλέον εξυπηρετούνται όλοι (εκείνος, η σύζυγος τους και τα παιδιά τους) στο κέντρο αστέγων της Ν. Αλικαρνασού, προκειμένου να περάσουν αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής τους.

"Sponsored links"

flashnews.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις