Κρήτη: Kι όμως, οι βολές από το Πεδίο Βολής Κρήτης ανάγκασαν πλοίο που έκανε τη γραμμή Πειραιάς – Χανιά να αλλάξει ρότα!

Κανένα σχόλιο

Σε κοντινή απόσταση από την ακτή της χερσονήσου του Ακρωτηρίου Χανίων έπλευσε το πρωί της Τετάρτης το Blue Galaxy της Blue Star Ferries, παρεκκλίνοντας σημαντικά από τη συνήθη ρότα των πλοίων που εκτελούν το δρομολόγιο από το λιμάνι της Σούδας προς τον Πειραιά.

Η παρέκκλιση αυτή οφείλετο στην ενεργοποίηση του Πεδίου Βολής Κρήτης για εκτέλεση βολών από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου τις ημέρες 27,28, 29 και 30 Αυγούστου 2019 καθώς και στις 2,3,4,5 και 6 Σεπτεμβρίου.

Δείτε σχετικά:

"Sponsored links"

Με σχετική ανακοίνωσή του προ ημερών, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων ενημέρωνε τους πλοιάρχους να αποφεύγουν την επίμαχη περιοχή.

«Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων ανακοινώνει την ενεργοποίηση της περιοχής Α2 (ALPHA 2) του Πεδίου Βολής Κρήτης στις 27, 28, 29 και 30 Αυγούστου 2019 καθώς και στις 2,3,4,5 και 6 Σεπτεμβρίου από ανατολή μέχρι δύσεως ηλίου, για εκτέλεση βολών.

Παρακαλούνται οι πλοίαρχοι – κυβερνήτες και ναυτικοί πράκτορες των σκαφών για την αποφυγή διέλευσης από την εν λόγω θαλάσσια περιοχή.

Οι ναυταθλητικοί και αλιευτικοί σύλλογοι παρακαλούνται για την τήρηση των διαλαμβανομένων στην παρούσα», αναφερόταν στη σχετική ανακοίνωση.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις