Λογοτεχνικό φεστιβάλ “Όψεις του Φανταστικού” 6 και 7 Απρίλη στην Κρήτη

1 Σχόλιο

Στις 6 και 7 Απριλίου θα διεξαχθεί στην Κρήτη, από τις Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές, το λογοτεχνικό φεστιβάλ Όψεις του Φανταστικού, για τη λογοτεχνία του φανταστικού, στο Ηράκλειο και στο Ρέθυμνο, όπου θα παρουσιαστούν τα βιβλία που έχουν γράψει και συμμετέχουν οι συγγραφείς των Εκδόσεων που κατάγονται από την Κρήτη.

Το φεστιβάλ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ στην Κρήτη θα διοργανωθεί στο Ρέθυμνο, το Σάββατο  6 Απριλίου, από τις 19.00 το απόγευμα στο Arokaria café, Σαλαμίνος 7, και στο Ηράκλειο, την Κυριακή  7 Απριλίου, από τις 19.00 το απόγευμα στο Πολύκεντρο νεολαίας, Ανδρόγεω 4.

Σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:

"Sponsored links"

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα διατίθενται προς πώληση όλα τα βιβλία των εκδόσεων που θα παρουσιαστούν και μια μεγάλη επιλογή από τα υπόλοιπα καθώς επίσης θα υπάρχει διαθέσιμο ενημερωτικό και διαφημιστικό υλικό των Εκδόσεων ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται από το τμήμα «Αυτοέκδοση για συγγραφείς» των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές. Σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ θα μπορείτε να ενημερωθείτε για την Αυτοέκδοση από τους συνεργάτες μας.

Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές, στηρίζουμε τους συγγραφείς με πράξεις και έργα!

Ελάτε και εσείς στην μεγάλη οικογένεια του εκδοτικού μας!

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 Σχόλιο

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις