Μάθημα αλληλεγγύης: Οι μαθητές του Γυμνασίου Βάμου μαγείρεψαν φαγητό για την Κοινωνική Κουζίνα

Κανένα σχόλιο

Πολύ ευχάριστο ήταν την Τετάρτη 13/12 το κλίμα στο Στέκι Μεταναστών. Τόσο πολύ, που από τον ασυγκράτητο ενθουσιασμό των παιδιών αναβλήθηκε το μάθημα γαλλικών…

Ο λόγος ήταν ότι ήρθαν οι μαθητές του Γυμνασίου Βάμου να μαγειρέψουν στην κουζίνα του Στεκιού και μετά να σερβίρουν το φαγητό στην Κοινωνική Κουζίνα.

Το ίδιο θα επαναληφθεί και την επόμενη Τετάρτη, αλλά από το Λύκειο Βάμου

"Sponsored links"

Αυτές οι δράσεις αλληλεγγύης δείχνουν την ευαισθησία των δασκάλων, των γονιών, αλλά πρωτίστως των παιδιών, που αποδεικνύουν για μια ακόμα φορά ότι δεν είναι αδιάφορα στα φαινόμενα του ρατσισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις