Μήνυμα Μανώλη Γλέζου στον Ζακ Λυκ Μελανσόν και τους Συμμαχητές της «Ανυπόταχτης Γαλλίας»

Κανένα σχόλιο

Πολίτες της Γαλλίας

Συμμαχητές της «Ανυπόταχτης Γαλλίας»

Συναγωνιστές του « Μετώπου της Αριστεράς» ,

"Sponsored links"

Κομμουνιστές της Γαλλίας

Συμπατριώτες Ελλαδίτες της Γαλλίας

Πολίτα Μελανσόν

Συμβαδίσαμε αντάμα στους δρόμους του Παρισιού ενάντια στη βία και την τρομοκρατία , ενάντια στο ρατσισμό και τον εθνικισμό.

Αγωνιστήκαμε πλάι – πλάι από τα έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου εναντίον της αυθαιρεσίας , του συγκεντρωτισμού , της αυταρχικότητας της Ευρωπαϊκής Eνωσης.

Εναντιωθήκαμε σ’ όλες της αποφάσεις του Ευρωκοινοβουλίου που αποσκοπούσαν στην εξαθλίωση των εργαζομένων και στην ταπείνωση των συνταξιούχων.

Οραματιστήκαμε και προβάλαμε τους πόθους των λαών για μια Ευρώπη παράγοντα της Ειρήνης , εναντίον του ΝΑΤΟ , των πυρηνικών εξοπλισμών και των εργοστασίων κατασκευής όπλων.

Στον αγώνα ανθρωποποίησης του ανθρώπου είμαστε στο πλευρό σας . Γκρεμίστε όλα τα καθεστώτα καταπίεσης.

Χτίστε έναν κόσμο καινούργιο , όπου όχι μόνο δεν θα αποφασίζουν άλλοι για μας , αλλά όλοι θα συμμετέχουμε στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.

"Sponsored links"

Ο συμμαχητής σας

Μανώλης Γλέζος

 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today