Μαθήματα μέσω τηλεπλατφόρμας στο ΜΑΙΧ | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Το Μ.Α.Ι.Χ. συνεχίζει την ερευνητική και εκπαιδευτική του δραστηριότητα με την ανάλογη προσαρμογή στα δεδομένα των ημερών μας τηρώντας κάθε πρωτόκολλο και όλες τις πρακτικές και  που ορίζουν οι αρχές δημόσιας υγείας για την προστασία των Φοιτητών και του Προσωπικού του Ινστιτούτου.

Κατά την άφιξη των νέων φοιτητών στις εγκαταστάσεις του Μ.Α.Ι.Χ. τηρήθηκαν αυστηρά οι οδηγίες του ΕΟΔΥ που ισχύουν σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Το νέο ακαδημαϊκό έτος ξεκίνησε αρχές Νοεμβρίου έχοντας μόλις καλωσορίσει τους πρωτοετείς μας φοιτητές των οποίων τα τμήματα έχουν ήδη ξεκινήσει μαθήματα μέσω τηλεπλατφόρμας ενώ οι δευτεροετείς φοιτητές συνεχίζουν κανονικά τις διατριβές τους.

"Sponsored links"

Τα μεταπτυχιακά προγράμματα (MSc) είναι τα εξής:

  • Οικονομία και Διοίκηση Επιχειρήσεων
  • Γενετική και Βιοτεχνολογία Φυτών
  • Αειφόρος Γεωργία
  • Γεωπληροφορική στη Διαχείριση Περιβάλλοντος
  • Ποιότητα Τροφίμων και Χημεία Φυσικών προϊόντων

Ενδεικτικά στις φωτογραφίες, το μάθημα ”Στατιστικής” του Καθ. Andy Mavormoustakos από το Πανεπιστήμιο του Αρκάνσας, Η.Π.Α., το μάθημα ”Εφαρμοσμένα Μαθηματικά στη Διαδικασία Λήψης Αποφάσεων” του Δρ. Ανδρέα Παναγόπουλου από το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το μάθημα ”Αναλυτικής Χημείας I ” του Καθ. Αντώνιου Καλοκαιρινού από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Οι διάφορες πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης είναι ένα πολύ σημαντικό και χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που αν και δεν υποκαθιστούν τη δια ζώσης εκπαίδευση, εξασφαλίζουν μια σχετική κανονικότητα στη ροή του εκάστοτε εκπαιδευτικού προγράμματος.

Παρ όλες τις δυσκολίες της μακράς αυτής περιόδου κοινωνικής και ατομικής ανασφάλειας επενδύουμε στην αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων, παραμένουμε υπεύθυνοι, και ευελπιστούμε σε μια καθημερινότητα απαλλαγμένη από δεσμεύσεις και περιορισμούς.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις