Μαθήτριες στο Ηράκλειο λιποθύμησαν την ώρα που έδιναν πανελλήνιες

Κανένα σχόλιο

Συναγερμός σήμανε σήμερα το πρωί σε δύο σχολεία του νομού Ηρακλείου Κρήτης, εξαιτίας δύο μαθητριών που δεν άντεξαν την πίεση των πανελλήνιων και λιποθύμισαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια μαθητών και καθηγητών.

Και στις δύο περιπτώσεις οι καθηγητές έδρασαν αμέσως και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ το οποίο έσπευσε στα σχολεία. Μαζί με τους διασώστες έσπευσαν και μέλη της λυκειακής επιτροπής.

Και στα δύο κορίτσια δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο και σε Κέντρο Υγείας αντίστοιχα.

"Sponsored links"

Ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους και όπως διαπιστώθηκε το στρες των πανελληνίων εξετάσεων ήταν η αιτία της λιποθυμίας.

Και οι δύο δήλωσαν ότι επιθυμούν να επανεξεταστούν στο μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας τον Ιούνιο στην Αθήνα.

Παρόμοια περιστατικά σημειώθηκαν και στη Λάρισα

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις