“Μας ακούτε;”: Οι μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κισσάμου τραγουδούν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα τροχαία ατυχήματα | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμαρχος Κισσάμου, Θεόδωρος Σταθάκης, θα μεταβεί στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής 13 Ιανουαρίου  και θα παραμείνει έως και το πρωί της Τρίτης 15 Ιανουαρίου, προκειμένου να  επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μαζί με τους μαθητές και τους δασκάλους του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κισσάμου, οι οποίοι θα του αφιερώσουν το τραγούδι ¨Μας ακούτε;¨ που βραβεύτηκε στα πλαίσια του 4ου Διεθνούς Διαγωνισμού Πολυμέσων για την οδική ασφάλεια.

Οι στίχοι είναι των δασκάλων της τάξης Ελευθέριου Κουμή και Γεωργίου Χαχλάκη καθώς και των ίδιων των μαθητών, και η μουσική του Γ. Χαχλάκη.

Στο τραγούδι θίγονται τα κύρια αίτια των τροχαίων δυστυχημάτων. Η υπερβολική ταχύτητα, οι επικίνδυνες προσπεράσεις, η κατανάλωση αλκοόλ, και η μη χρήση της ζώνης ασφαλείας.

"Sponsored links"

Θυμηθείτε το τραγούδι:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις