19.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Μαχαίρια, σουβλιά, κινητά τηλέφωνα και αλκοόλ στις φυλακές Χανίων

Ημερομηνία:

Συνεχίζονται οι έρευνες σε διάφορες φυλακές της χώρας και αυτή τη φορά πραγματοποιήθηκαν στα καταστήματα κράτησης Κορυδαλλού και Χανίων, όπου εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων, μαχαίρια, σουβλιά, φαλτσέτες, τράπουλες, κινητά τηλέφωνα και μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Ειδικότερα, στις φυλακές Χανίων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Δεκαεννέα αυτοσχέδια μαχαίρια-σουβλιά, 12 κινητά τηλέφωνα και 3 μπαταρίες κινητών, 14 φορτιστές κινητών και 4 hands free, 52 χάπια, 14 τράπουλες και 4 ζευγάρια ζάρια, 80 λίτρα αυτοσχέδιο αλκοόλ και 76 κάρτες καρτοτηλέφωνου.

Όσον αφορά τις φυλακές Κορυδαλλού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: Δύο μαχαίρια, αυτοσχέδιο σουβλί, 2 φαλτσέτες και 2 αυτοσχέδια ξυραφάκια, 2 κινητά τηλέφωνα και εξαρτήματα κινητών, 2 καλέμια, 6 κατσαβίδια, μύτες κατσαβιδιών, 2 μπουλόνια, μύτη από τρυπάνι, 9 τσιμπίδες, πένσα, πολύγωνο κλειδί, μυστρί, 7 σπάτουλες, μηχάνημα συγκόλλησης και μεταλλικές σφήνες), 3 κομμάτια σίδερο, 4 εξαρτήματα από πόρτα κελιού (2 πύροι – 2 πετούγιες), 2 μετρητές ρεύματος, ενισχυτής μικροφώνου, 2 ξύστρες και 2 τσόχες με τράπουλες και μάρκες.

Για τα ευρήματα ενημερώθηκαν άμεσα οι αρμόδιοι εισαγγελείς και οι τοπικές αστυνομικές Αρχές, που διενεργούν σχετική προανάκριση. Τέλος, σε εξέλιξη βρίσκεται και ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ευχαριστήριο οικογένειας Μαρινάκη για τη στήριξη στην περιπέτεια της κόρης τους

Ανακοίνωση οικογένειας Μαριανάκη Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που νιώθεις...

Δήμος Χανίων: Ενημέρωση για τους πολιτικούς γάμους

Από τον Δήμο Χανίων γνωστοποιείται ότι το Γραφείο των...