Με αφορμή και εις μνήμη του αγώνα και των διώξεών μου για την ιστορική αντιβασική εξέγερση της 23/7/1990: Διαρκής, συστηματική κοινωνική αποδοκιμασία των εκφυλιστών της Αριστεράς

Κανένα σχόλιο

Του Κώστα Ντουντουλάκη

Εξηγιέμαι στα ίσα:

Ποτέ στην ζωή μου δεν ανέχτηκα οποιουσδήποτε (άτομα και κόμματα) που άλλα λένε ή έλεγαν , άλλα σκέφτονται ή σκέφτονταν κι άλλα έκαναν και κάνουν.

"Sponsored links"

Είχα πολλές φορές προσωπικό κόστος γιαυτό, όπως ξέρουν πολύ καλά όσοι με γνωρίζουν. Το κόστος αυτό το θεωρώ τιμή μου.

Δεν ανέχομαι λοιπόν επουδενί και σήμερα, την γλοιωδία ανθρωπαρίων που παρίσταναν ως χτες τους σφόδρα αντιμνημονιακούς, αντιβασικούς, αντινατοϊκούς, κατά του 4ου Ράιχ της ΕΕ,κατά της ληστρικής ΟΝΕ, που παρίσταναν πως αγωνίζονταν μαζί μου κατά των ξεπουλημάτων αεροδρομίων, τρένων, τηλεπικοινωνιών,λιμανιών, ορυκτού πλούτου, δημόσιας περιουσίας από …άλλους, για να τα υλοποιούν και να τα επαυξάνουν τώρα, ακόμα πιο ξετσίπωτα, ακόμα πιο καταστροφικά για το μέλλον των παιδιών μας και της πατρίδας μας, επιβάλλοντας και νέα δοσιλογικά μνημόνια μαζί με τα υπόλοιπα (λιγότερο ύπουλα εκείνα…) δοσίλογα κόμματα, επιβάλλοντας ως το 2060!!! εθνικά εξευτελιστική όσο και εξαθλιωτική επιτήρηση διατήρησης της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής από τους εμπόρους των λαών και δέσμευση του κάθε είδους εναπομείναντος δημόσιου πλούτου για 99 χρόνια!!!

Και παράλληλα, τώρα να αποδείχνεται απροκάλυπτα πια, πως έπαιζαν όλο αυτό το διεστραμμένο βρώμικο θέατρο, για να επιτύχουν επίσης αυτό που δε μπορούσε να κάνει η ανέκαθεν και ανοιχτά φιλοαμερικάνικη ΝΔ!!! Την ισχυροποίηση στα Βαλκάνια του εγκληματικού κατά των γύρω λαών ΝΑΤΟ και των ως χτες “φονιάδων των λαών” ΗΠΑ, των υπεύθυνων και για την χούντα και την συντελεσθείσα σαν αυτές τις μέρες μεγαλύτερη μετά το 1922 Εθνική Τραγωδία του τουρκονατοϊκού “Αττίλα” !!!

Γιαυτό, όσοι κι όσες από αυτούς που έτυχε να είναι διαδικτυακοί “φίλοι” μου εδώ διαπιστώνω πως κάνουν …λάικ, γλείφουν και στηρίζουν τα δοσίλογα κυβερνώντα ευρωνατοϊκά λαμόγια, αυτομάτως πια διαγράφονται εκ μέρους μου, ως απόλυτα συνειδητοί συνένοχοι στην επιβολή της πιο ύπουλης, πρόστυχης και εθνολαϊκά καταστροφικής ευρωαμερικανοκρατίας που γνώρισε ποτέ η χώρα μας μεταχουντικά.

Όσοι κι όσες συμπράττουν στον δοσιλογισμό και στην κατασυκοφάντηση των αξιών και ηθών της αντικαπιταλιστικής-εθνοαανεξαρτησιακής αριστεράς των αγώνων και θυσιών γενιών αγωνιστών, ας αυτοδιαγράφονται από την δήθεν “φιλία” μας πριν πάρω χαμπάρι τον άθλιο ρόλο τους, Πού αποσκοπεί άλλωστε η “φιλία” τους αφού βλέπουν καθημερινά πως με ατράνταχτα επιχειρήματα, καθημερινά σχεδόν, στηλιτεύω αμείλικτα ό,τι αυτοί γλείφουν και στηρίζουν άμεσα ή “έμμεσα”;…

* ανένταχτος κομμουνιστής, τέως στέλεχος του μαχόμενου κατά κάθε μορφής κυβερνητικού κι εργοδοτικού συνδικαλισμού, εκπαιδευτικού και συνδικαλιστικού κινήματος, ιδρυτικό στέλεχος της ιστορικής “Επιτροπής Φορέων Χανίων κατά των Βάσεων και της Εξάρτησης”, διωχθείς (και δικαστικά) επανειλημμένα για την αντιβασική-εθνικοανεξαρτησιακή μου δράση.

 

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις