Με επιτυχία διεθνές συνέδριο στο ΜΑΙΧ για τον εγκέφαλο των θηλαστικών

Κανένα σχόλιο

Στο Συνεδριακό Κέντρο του ΜΑΙΧ ολοκληρώθηκαν επιτυχώς οι εργασίες του Διεθνούς Συνεδρίου Cortical Development την Κυριακή 25/5/14.

Το θέμα του συνεδρίου αφορούσε την ανάπτυξη του εγκεφαλικού φλοιού των θηλαστικών εστιάζοντας σε βλαστικά κύτταρα, καθώς και το σχηματισμό των νευρωνικών κυκλωμάτων και των υποκείμενων μηχανισμών στις νευροαναπτυξιακές διαταραχές.

Οι εργασίες ξεκίνησαν την Πέμπτη 22/5 και το συνέδριο παρακολούθησαν 250 επιστήμονες από 23 χώρες.

"Sponsored links"

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες υπήρχαν καθηγητές από τα Παν/μια του Harvard, Yale, UCL, University of California–Medical Center, University of Pennsylvania School of Medicine, RIKEN Center for Developmental Biology της Ιαπωνίας κλπ καθώς και καταξιωμένες στο χώρο προσωπικότητες όπως ο Dr. Pasco Rakic από το Yale School of Medicine, Νευροβιολόγος 2 φορές υποψήφιος για βραβείο Νόμπελ.

Το Συνέδριο οργανώθηκε για τρίτη φορά από το Γραφείο Οργάνωσης Συνεδρίων του ΜΑΙΧ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου UCL (University College London). Τα προηγούμενα συνέδρια είχαν πραγματοποιηθεί στο ΜΑΙΧ το 2008 και 2011.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις