Με ευθύνη της κυβέρνησης οι πρόσφυγες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης μετατρέπονται σε υγειονομική βόμβα

Κανένα σχόλιο

Πληθαίνουν οι καταγγελίες που φτάνουν στην εφημερίδα μας για οικοδομικές εργασίες που συνεχίζονται με μετανάστες.

Οι άνθρωποι αυτοί εργάζονται δίχως κανένα μέτρο προφύλαξης και δίχως ουδείς να ενδιαφέρεται.

Δεν θα έπρεπε να υπάρχει κάποια πρόβλεψη από την πολιτεία;

"Sponsored links"

Τα ίδια και χειρότερα ισχύουν για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης της χώρας (αυτά που ήθελε να δημιουργήσει και άλλα ο Μητσοτάκης).

Υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι αφημένοι στη μοίρα τους δίχως καμία απολύτως προστασία ή μέριμνα. Όμως, ακόμα και αν αυτή η κυβέρνηση αδιαφορεί τελείως για τις ανθρώπινες ζωές, αν αρχίσουν να πεθαίνουν, σε ποια νοσοκομεία θα καταλήγουν;

Η μέριμνα προς αυτές τις ομάδες είναι μέριμνα προς το σύνολο της κοινωνίας και το να αφήνονται απλά στη μοίρα τους δε διασφαλίζει την επιπλέον προστασία κανενός. Το αντίθετο μάλιστα. Θέτει σε κίνδυνο τους πάντες.

Με ευθύνη της κυβέρνησης.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις