Με ικανοποιητική συμμετοχή η πορεία του ΠΑΜΕ στα Χανιά ενάντια στα νέα μέτρα

Κανένα σχόλιο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο που οργάνωσε και κάλεσε το ΠΑΜΕ στα Χανιά.

Η συγκέντρωση  έγινε στην πλατεία Νέων Καταστημάτων με τους πολίτες να συρρέουν στο σημείο από τις 7 το απόγευμα.

Την κεντρική ομιλία έκανε ο Νίκος Τσουπάκης, μέλος της Γραμματείας Χανίων του ΠΑΜΕ καλώντας τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους αυτοπασχολούμενους και τη φτωχή αγροτιά, τις γυναίκες, τους νέους και τις νέες να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν την πάλη ενάντια στα νέα μέτρα φωτιά για τη λαϊκή οικογένεια που φέρνει πάλι η κυβέρνηση.

"Sponsored links"

Μετά την ομιλία πραγματοποιήθηκε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και έκλεισε με στόχο στη συνέχεια «να σχεδιάσουμε την απάντησή μας σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε κλάδο, σε κάθε γειτονιά».

Δείτε φωτογραφίες:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today