Με καλά νέα για τη ΔΕΔΙΣΑ επέστρεψε από Αθήνα ο Δήμαρχος Χανίων

Κανένα σχόλιο

Στην Αθήνα μετέβη την Παρασκευή 26/06/2020, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης όπου συναντήθηκε με τον Προϊστάμενο του Τομέα Περιβάλλοντος της ΕΥΔ ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ, κ. Ιωάννη Μαμαλούγκα παρουσία του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΔΙΣΑ, κ. Κουτράκη Ιωάννη, του αντιπροέδρου της ΔΕΔΙΣΑ, κ. Ηλιάκη Νικολάου και υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου και της ΔΕΔΙΣΑ.

Στην συνάντηση παρουσιάστηκε η εξέλιξη του έργου για την επέκταση του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων, ενός από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα έργα που πραγματοποιούνται στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Την συζήτηση απασχόλησε η ανάγκη για συμπληρωματικές εργασίες που έχουν προκύψει κατά την εκτέλεση του έργου, με σκοπό κατά την παράδοση του να αποτελέσει ένα άρτιο, ολοκληρωμένο και πρότυπο χώρο υγειονομικής ταφής, ο οποίος θα καλύψει ανάγκες για τελική εναπόθεση απορριμμάτων για τις επόμενες δεκαετίες.

"Sponsored links"

Από την μεριά του ο κ. Μαμαλούγκας και οι υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου επέδειξαν απόλυτη κατανόηση για την ανάγκη συμπληρωματικών εργασιών στην υφιστάμενη σύμβαση και αναμένεται στο αμέσως επόμενο διάστημα η εξειδίκευση των συμπληρωματικών αυτών έργων και η τελική συμφωνία για την χρηματοδότηση τους.

Ο Δήμαρχος Χανίων από την μεριά του τόνισε πως: «Ως νέα Δημοτική Αρχή έχουμε καταβάλει τεράστια προσπάθεια για να μπορέσει η ΔΕΔΙΣΑ να αντιμετωπίσει και να ξεπεράσει τις προκλήσεις και τα ανοιχτά θέματα που αντιμετωπίζει τόσο στο κομμάτι της μη καταβολής του ΦΠΑ, της κατασκευής του νέου ΧΥΤΥ και της αποκατάστασης του υφιστάμενου ΧΥΤΥ, όσο και στο κομμάτι των οφειλών της προς της ΔΟΥ.» ενώ συμπλήρωσε πως: «Στην σημερινή συνάντηση έγινε ένα μεγάλο βήμα για να μπορέσουμε να πετύχουμε μια σημαντική χρηματοδότηση που θα μπορέσει να εξασφαλίσει με τον καλύτερο τρόπο την παράδοση του έργου που θα λύνει το πρόβλημα της τελικής εναπόθεσης απορριμμάτων για τις επόμενες δεκαετίες. Θερμές ευχαριστίες στον κ. Μαμαλούγκα για την ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση του στα αιτήματα μας.»

P1

p2

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις