Με μεγάλη συμμετοχή η προβολή στην Κάντανο του ντοκιμαντέρ “Νεοναζί: Το Ολοκαύτωμα της Μνήμης”

Κανένα σχόλιο

Χωρίς προηγούμενο προσέλευση στην προβολή του ντοκιμαντέρ «Νεοναζί: το Ολοκαύτωμα της Μνήμης», που παρουσιάστηκε στην Κάντανο Χανίων, ένα από τα πρώτα μαρτυρικά χωριά της Κρήτης. Μάλιστα στην Κάντανο τα γερμανικά στρατεύματα «διεκδίκησαν» την ισοπέδωση, αφήνοντας μια μαρμάρινη πλάκα που έγραφε «Εδώ υπήρχε η Κάντανος»(φωτό). Συγκινητική και γόνιμη συζήτηση μετά την προβολή με τον Στέλιο Κούλογλου, που παρουσιάζει αύριο Κυριακή τη «Νονά» στο Βερολίνο.(κινηματογράφος Bundesplatz-kino)

Την Δευτέρα 24/11 το «Ολοκαύτωμα της Μνήμης» θα προβληθεί στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (Αίθουσα Λόγου και Τέχνης, 18.30. Στις 25 Νοεμβρίου στα Ιωάννινα θα παρουσιαστεί και η «Νονά».( Πολιτιστικός Πολυχώρος «Δημ. Χατζής», ώρα 20.00).

Η ζωή της Μέρκελ και η καταστροφική πολιτική της στην Ευρώπη θα προβληθούν την Παρασκευή 28 Νοέμβρη 2014 στις 20:30 το βράδυ στον πολυχώρο Ιντεάλ. Την προβολή οργανώνει το Δίκτυο Αλληλεγγύης Πάτρας και αντί για εισιτήριο ζητείται η προσφορά τροφίμων.

"Sponsored links"

Η «Νονά»… μετακομίζει την Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου στην Ναύπακτο. Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου στη Λάρισα και το Σαββατοκύριακο στα Τρίκαλα και την Καρδίτσα.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις