Με τα ΜΑΤ (και πάλι) ξεκίνησαν οι εργασίες στο πάρκο Γεωργιάδη!- Απώθησαν τις “Φυλές”

1 Σχόλιο

Με την παρέμβαση των ΜΑΤ μπήκαν πριν από λίγο στο πάρκο Γεωργιάδη του Ηρακλείου τα μηχανήματα του εργολάβου για την έναρξη των εργασιών! Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε δυο εβδομάδες που γίνεται η παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, αυτή τη φορά- ευτυχώς, τουλάχιστον μέχρι αυτή την ώρα- χωρίς να υπάρξουν ανάλογα με τα προηγούμενα επεισόδια.

ΟΙ αστυνομικές δυνάμεις απώθησαν δεκάδες πολίτες από τις “Φυλές του πάρκου”, που από το πρωί εμπόδισαν την είσοδο στο χώρο του εργολάβου και των μηχανημάτων, ζητώντας να κάνουν πρώτα συνέλευση.

Ο αντιδήμαρχος Γιάννης Αναστασάκης επικαλέστηκε και τη δικαστική απόφαση με την οποία απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα για να σταματήσουν οι εργασίες, ενώ επιδόθηκε και εξώδικο στους διαμαρτυρόμενους.

"Sponsored links"

ΟΙ “Φυλές” ζήτησαν να δοθεί χρόνος για να αποφασίσουν στη συνέλευση, όμως αυτό δε συνέβη.

Με τη συνέχιση της παραμονής τους και τον αποκλεισμού της εισόδου κλήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και έφτασαν τα ΜΑΤ, που απώθησαν έξω από το πάρκο τους διαμαρτυρόμενους.

candiadoc.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 Σχόλιο

  1. Μάνος

    Γιατί δεν μας λένε οι φυλές και ο “πρόεδρός τους”, όταν ανοίγουν παράνομα το αναψυκτήριο, διοργανώνουν παράνομα συναυλίες, τα έσοδα πού πάνε? Φόρους,ένσημα,εισφορές πληρώνουν? Α ξέχασα είναι για το καλό των κατοίκων αυτής της πόλης.. Καληνύχτα πρόεδρε..

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις