Μητσοτάκης για ΒΟΑΚ: «Είναι προσωπική μου δέσμευση και θα υλοποιηθεί»

Κανένα σχόλιο

Ως «έργο πνοής» για την Κρήτη χαρακτήρισε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, το Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ), κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου του στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

Ο Πρωθυπουργός ανέφερε – μεταξύ άλλων – πως το εν λόγω έργο αποτελεί προσωπική του δέσμευση και θα υλοποιηθεί.

Είπε χαρακτηριστικά:

"Sponsored links"

“Είναι έργο ζωής για την Κρήτη και θα εξασφαλίσει ότι θα θρηνούμε λιγότερα θύματα. Τα τροχαία δεν έχουν να κάνουν μόνο με τους δρόμους αλλά και την οδηγική συμπεριφορά. Έχω ζητήσει τάχιστα σχέδιο για τον ΒΟΑΚ. Το προηγούμενο σχέδιο ήταν ατελές.”

«Το σχέδιο της προηγούμενης κυβέρνησης ήταν ατελές και πολύ πρόχειρο», είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε… «Θα μελετήσουμε δυνατότητες χρηματοδότησης αυτού του αυτοκινητοδρόμου και ενδεχομένως να αξιοποιήσουμε έσοδα από επεκτάσεις άλλων συμβάσεων παραχώρησης για να χρηματοδοτήσουμε το συγκεκριμένο έργο το οποίο είναι ένα έργο πνοής για την Κρήτη».

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις