Μια… σατανική ντομάτα στην Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Ντομάτα με κέρατα! Μία φωτογραφία που προκαλεί εντύπωση ανέρτησε η σελίδα Δια-SOS-τε τη Μεσαρά. Στη φωτογραφία βλέπουμε μία ντομάτα η οποία δίχως να έχει υποστεί επεξεργασία έχει μεγαλώσει… κέρατα. Μαζί με το κόκκινο χρώμα της, δε μπορεί παρά να μοιάζει… σατανική.

Διαβάστε τι αναφέρεται:

Δεν γνωρίζουμε εάν έχει και… 666 σπόρια η μεσαρίτικη ντομάτα της φωτογραφίας που θα μπορούσε να πει κανείς ότι συμβολίζει τα σημεία και τέρατα (ή μήπως κέρατα) των καιρών! Γεγονός είναι πάντως ότι αυτή η ντοματούλα Κρήτης (η φωτογραφία της οποίας δεν έχει υποστεί καμιά επεξεργασία στο Photoshop του υπολογιστή, πιστέψτε μας!) έτσι όπως δημιουργήθηκε, από ένα καπρίτσιο της φύσης, είναι φτυστή… διαβολάκι. Το έντονο κόκκινο χρώμα επιτείνει την… διαβολική αίσθηση προκαλώντας μας την απορία πως μπορεί να προέκυψαν τόσο τέλεια τα κερατάκια στο εικονιζόμενο ζαρζαβατικό, το οποίο οποιοσδήποτε ευσεβής χριστιανός θα το σκεφτόταν πολύ πριν το βάλει στο σπίτι του και στο τραπέζι του… Εμείς τι να πούμε; Πιπεριά κέρατο ξέραμε, αλλά… ντομάτα κέρατο (κυριολεκτώντας μάλιστα) ομολογούμε ότι πρώτη φορά βλέπουμε.

"Sponsored links"

Δείτε τη φωτογραφία:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις