Μινωϊκές Γραμμές: Εκπτωση 50% στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό των ΜΕΘ στις γραμμές της Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Το Κοινωνικό Ίδρυμα του Ομίλου Grimaldi και οι Μινωϊκές Γραμμές στηρίζουν τo Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ) στη μάχη κατά του κορωνοϊού στο πλαίσιο των προγραμμάτων κοινωνικής και ανθρωπιστικής δράσης που υλοποιούν.

Συγκεκριμένα μέσω των Μινωικών Γραμμών και του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Αντώνη Μανιαδάκη, προσφέρεται το ποσό των 100.000 ευρώ για την αγορά δύο γαστροσκοπίων και ενός κολονοσκοπίου συμβατών με τον βιντεοεπεξεργαστή ELUXED για το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑ.Γ.Ν.Η.).

Επίσης οι Μινωικές Γραμμές, επιθυμώντας να συμβάλλουν ενεργά σε αυτό το σημαντικό και εξαιρετικά δυσχερές έργο που επιτελούν τόσο η Πολιτεία όσο και η Επιστημονική Κοινότητα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του covid-19, προσφέρουν το ποσό των δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ 15.000 προς το Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Ερευνας & Τεχνολογίας για την προμήθεια Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για την ενίσχυση των νοσοκομείων της χώρας στη μεγάλη μάχη κατά του κορωνοϊού.

"Sponsored links"

Μινωϊκές Γραμμές: Ειδική έκπτωση 50% στους νοσοκομειακούς γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό των ΜΕΘ

Επιπλέον, σε ένδειξη αναγνώρισης της προσπάθειας των ηρώων της πρώτης γραμμής στη μάχη ενάντια στην πανδημία, οι οποίοι θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο καθημερινά για να σώσουν ανθρώπινες ζωές, οι Μινωικές Γραμμές προσφέρουν ειδική έκπτωση 50% στους νοσοκομειακούς ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που εργάζονται στις ΜΕΘ των 13 νοσοκομείων αναφοράς για τον COVID-19 τόσο στα προσωπικά τους εισιτήρια όσο και των μελών των οικογενειών τους για τις μετακινήσεις τους με τα πλοία της εταιρείας στις γραμμές της Κρήτης (από/προς Πειραιά, Ηράκλειο ή Χανιά).

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις