Μπιμπίλας: Ο Λιγνάδης έφτασε να με κάνει εθνικό ήρωα χωρίς να το επιδιώκω

Κανένα σχόλιο

Ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολιάζει στο Sputnik τα όσα είπε γι’ αυτόν ο Δημήτρης Λιγνάδης παρατηρώντας δηκτικά ότι «έφτασε να με κάνει εθνικό ήρωα».

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και ειδικότερα ο πρόεδρός του Σπύρος Μπιμπίλας, βρίσκονται στο κέντρο της καυτής πολιτικής συζήτησης που έχει ανάψει στη δημόσια σφαίρα για την υπόθεση Λιγνάδη, φτάνοντας μέχρι του σημείου να στοχοποιούνται ακόμη από την απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη, στην οποία αφήνεται μάλιστα να εννοηθεί ότι κ. Μπιμπίλας εμπλέκεται σε οικονομικές ατασθαλίες του Σωματείου, ενώ χαρακτηρίζεται δεικτικά «μέτριος ηθοποιός».

«Η απάντησή μου είναι η σιωπή μου. Ό,τι είπα, το είπα στην ανάρτηση που έκανα» είναι η πρώτη αντίδραση του Σπύρου Μπιμπίλα, επικοινωνώντας το Sputnik μαζί του, λίγο προτού ξεκινήσει το έκτακτο Δ.Σ. του Σωματείου για την έκδοση ανακοίνωσης στις επιθέσεις που δέχτηκε εχθές ο φορέας, ακόμη και από τον πρωθυπουργό στη συζήτηση στη Βουλή.

"Sponsored links"

«Έχω γίνει θέμα χωρίς να το επιζητώ» προσθέτει κατά τη συνομιλία μας ο κ. Μπιμπίλας.

«Έφτασε να με κάνει με τη χθεσινή κατάθεση εθνικό ήρωα ο Λιγνάδης χωρίς να το επιδιώκω» συνεχίζει ο σεμνός πρόεδρος του Σωματείου, που έχει λάβει βροχή μηνυμάτων υποστήριξης τις τελευταίες ώρες για τις επιθέσεις, ξεκαθαρίζοντάς μας, σχετικά με την κατηγορία για εμπλοκή του σε οικονομικές ατασθαλίες στο ΣΕΗ, ότι: «Το ζήτημα της οικονομικής αδιαφάνειας που αφορά στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών έγινε πριν από 10 χρόνια. Δεν προέκυψε τώρα όπως σημειώνεται ψευδώς στην απολογία. Τότε, το έψαξε κι ο ΣΔΟΕ, αλλά δεν βρήκε τίποτα. Αλλά το διευκρινίζω, είναι μια ιστορία πριν από μια δεκαετία».

«Είναι προφανές ότι προσπαθούν να μας στοχοποιήσουν και να μας φιμώσουν» συνοψίζει. «Όμως, αυτοί που μίλησαν για τον Λιγνάδη πρώτοι, να θυμίσω, δεν είναι ηθοποιοί ούτε μέλη του ΣΕΗ. Δεν έχουν καμία απολύτως σχέση. Μετά εμφανίστηκαν οι καταγγελίες από μέλη του Σωματείου».

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις