14.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Νέα αποστολή στη Σελήνη ετοιμάζει η NASA αλλά… «αυτή τη φορά, θα πάμε για να μείνουμε»!

Ημερομηνία:

Νέα αποστολή στη Σελήνη και… διαμονή διαρκείας ετοιμάζει η NASA όπως δήλωσε ο επικεφαλής του αμερικανικού διαστημικού οργανισμού Τζιμ Μπριντενστάιν.

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο Μπριντενστάιν καλεί «τις καλύτερες αμερικανικές βιομηχανίες να βοηθήσουν στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη τεχνικών για την προσεδάφιση και παραμονή των αστροναυτών στη Σελήνη», τονίζοντας ότι αυτό είναι σαφής εντολή του προέδρου Τραμπ και του Κογκρέσου.

«Ως δια βίου υποστηρικτής της NASΑ είμαι ενθουσιασμένος που μιλάω για άλλη μια φορά για την προσεδάφιση ανθρώπων στο φεγγάρι», γράφει ο κ . Μπριντενστάιν.

Embedded video
«Αλλά λέγοντας ότι επιστρέφουμε στο φεγγάρι δεν εννοούμε ότι θα κάνουμε το ίδιο που κάναμε πριν από 50 χρόνια. Θέλω να είμαι σαφής – αυτό δεν είναι το όραμά μας» τόνισε ο επικεφαλής της NASA και διευκρίνισε: «Πηγαίνουμε στη Σελήνη με καινοτόμες νέες τεχνολογίες και συστήματα για να εξερευνήσουμε περισσότερες τοποθεσίες στην επιφάνεια από ό, τι σκεφτήκαμε ποτέ. Αυτή τη φορά, όταν θα πάμε στη Σελήνη, θα μείνουμε».

Tα φιλόδοξα σχέδια θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα, όταν οι εταίροι από την ιδιωτική βιομηχανία και από άλλες χώρες, που έχουν προσκληθεί στην έδρα της NASΑ θα συζητήσουν τη νέα σεληνιακή επιχείρηση.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...